Ce pedeapsă riscă criminalul spaniol care a ucis un cerşetor roman fără picioare? Bărbatul a pledat nevinovat

Ce pedeapsă riscă criminalul spaniol care a ucis un cerşetor roman fără picioare? Bărbatul a pledat nevinovat

În Spania este în desfăşurare procesul spaniolului acuzat că a ucis un român fără adăpost şi cu ambele picioare amputate.

Oribila crimă a avut loc în luna ianuarie a anului trecut, în oraşul Gran Canaria, din Spania. Inculpatul este Ali G. G., de cetăţenie spaniolă şi originie turcă, în vârstă de 44 de ani. El este anchetat pentru uciderea lui Ştefan Pruteanu, un român fără adăpost şi cu ambele membre inferioare amputate.

Incidentul s-a petrecut în chioşcul dezafectat în care dormea românul. Ali G. G. a mers peste bărbatul fără adăpost şi l-a sugrumat, motivul fiind nişte neînţelegeri mai vechi, dup[ cum cred anchetatorii.

Spaniolul ar fi profitat de slăbiciunea şi neatenţia românului, care la momentul respectiv nu purta protezele pentru picioare, potrivit El Cierre Digital.

După comiterea faptei, inculpatul a mers acasă şi i-a povestit iubitei lui ce a făcut. Cei doi au decis să ascundă urmele crimei, astfel că s-au întors la chioşcul unde era cadavrul românului şi l-au incendiat.

Ce pedeapsă cer procurorii pentru criminalul spaniol

Spaniolul a fost arestat pe data de 13 martie, afându-se în închisoare şi acum. La acea vreme, şi iubita bărbatului a fost acuzată de complicitate, însă ea a petrecut doar două zile în arest.

Ali G. G. este acuzat de crimă şi profanare de cadavre, iar procurorii au anunţat că vor cere o pedeapsă de 18 ani de închisoare pentru el.

Primul termen al procesului va avea loc în luna mai a acestui an. Atât Ali, cât şi iubita acestuia au spus că sunt nevinovaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro