Ce s-a ales de pisica lui Karl Lagerfeld, la un de an de când vedeta i-a lăsat o mare parte din avere

Ce s-a ales de pisica lui Karl Lagerfeld © Facebook

În urmă cu mai bine de un an celebrul Karl Lagerfeld s-a stins din viaţă, lăsând în urma sa o avere colosală.

După moartea sa, toată atenţia s-a îndreptat către animalul de companie al vedetei. Mai exact, către pisica lui Karl, Choupette.

Designerul îşi iubea foarte mult pisica şi datorită acestui lucru o mare parte din avere, după moartea sa, a fost lăsată pisicii. Acest lucru a şocat pe toată lumea la vremea respectivă, acum, însă, lucrurile par cât se poate de normale.

La un an de la moartea stăpânului, Choupette trăieşte cea mai luxoasă viaţă, la care mulţi nici nu pot visa. Pisica are o mulţime de proiecte, şedinţe foto, evenimente şi pentru a se deplasa cu rapiditate, aceasta călătoreşte cu un avion privat.

Deşi, chiar şi în timpul vieţii marelui designer, felina avea conturile rotunjite, cu peste 3 milioane de dolari, acum se poate declara cea mai bogată pisică din lume. Căci banii continua să intre în conturile pisicii, acest lucru datorându-se diverselor proiecte la care participa, dar şi conturilor de social media de care nu uită să se ocupe.

Şi dacă vă întrebaţi cine are în continuare grijă de felină, ei bine, pisica este alături de bona sa, Francoise Cacote, cea care i-a fost alături de pe vremea când stăpânul ei trăia. La vremea aceea, femeia era menajera lui Karl Lagerfeld.

Cele două trăiesc la Paris, iar Choupette este extrem de răsfăţată, fiind tratată mai ceva ca o regină.

Dacă de viaţa personală se ocupa bona, de partea profesională se ocupa agentul ei, Lucas Berullier, care a declarat că animalul este mai ocupat ca niciodată, fiind, de asemenea, şi cel mai prestigios client al agenţiei pariziene "My Pet Agency".

 'Este foarte, foarte ocupată. Vine des la agenție să îi facem fotografii pentru contul ei de Instagram', a dezvăluit agentul.

Ce relaţie avea Karl cu Choupette

Cu ceva timp înainte de a muri, celebrul designer a declarat că dacă ar fi putut s-ar fi căsătorit cu pisica lui.

'Nu există căsătorie legală între oameni şi animale. N-aş fi crezut vreodată că voi fi îndrăgostit de o pisică', declara el despre felina care a reuşit să-i îmblânzească sufletul.

Dacă acum trăieşte în lux şi opulenţă, acelaşi lucru se întâmpla cu pisica şi pe vremea când Karl era încă în viaţă. Cei doi mâncau la aceeaşi masă, călătoreau cu avionul privat, iar ea avea două menajere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro