Ce spune fostul soţ al Pamelei Anderson despre căsnicia de 12 zile: „Nu există fraier mai mare, asta e mulţumirea pe care o primesc”

Ce spune fostul soţ al Pamelei Anderson despre căsnicia de 12 zile © Arhiva

Vestea bombă că Pamela Anderson şi Jon Peters şi-au spus adio la doar 12 zile de la căsătorie a zguduit tot showbizul de peste hotare.

Deşi păreau că se iubesc nebuneşte şi că lucrurile merg cum nu se poate mai bine, se pare că totul era doar o iluzie. Fericirea cuplului nu a durat foarte mult, având una dintre cele mai scurte căsnicii.

Deşi, iniţial, nu au dorit să facă facă public motivul despărţirii, Jon Peters a dezvăluit că relaţia celor doi a ajuns la sfârşit pentru că Pamela i-ar fi fraierit în cel mai crunt mod posibil.

Vedeta în vârstă de 74 de ani susţine că i-a plătit datoriile Pamelei, dar şi că i-a achiziţionat o nouă garderobă, după care a fost părăsit. Deşi, el spune că, de dragul ei, a renunţat la absolut tot.

"Am primit-o în viaţa mea cu braţele deschise şi cu dragoste. Când mi-a scris că vrea să se căsătorească, a fost un vis devenit realitate, chiar dacă eram logodit cu altcineva şi urma să ne mutăm împreună. Am renunţat la tot pentru Pam. Avea datorii de aproape 200.000 de dolari şi sub nicio formă nu le putea plăti şi asta e mulţumirea pe care o primesc din partea ei, în schimb. Nu există un fraier mai mare decât un fraier bătrân“, a mărturisit bărbatul. 

De cealaltă parte, cei ce o reprezintă pe vedeta de 52 de ani susţin că tot ceea ce a declarat Jon este cât se poate de fals.

„Aceste afirmaţii nu numai că sunt complet neadevărate, dar sunt şi absolut ridicole“, au spus aceştia.

De asemenea, şi Pamela a reacţionat pe pagina sa de Twitter, Însă, la scurt timp după ce a postat câteva randuri care fac referire la fosta căsnicie, vedeta s-a decis să le şteargă.

„E greu să ştii ce să faci când oamenii încep să răspândească minciuni în presă...Răul e deja făcut. Sper ca oamenii să înţeleagă de unde vin toate astea. Nu vreau să trebuiască să mă apăr. N-aş face decât să atrag şi mai mult atenţia, să hrănesc problema", au fost replicile Pamelei Anderson.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro