Să vezi și să nu crezi! Ce sumă fabuloasă câștigă Adele, într-o singură zi

+3 click pentru
galerie

Să vezi și să nu crezi! Ce sumă fabuloasă câștigă Adele, într-o singură zi © arhiva

Adele a cucerit planeta cu vocea ei unică.  Astfel că, deşi ultimul album al artistei a fost scos pe piaţă în urmă cu trei ani, celebra cântăreața continuă să se menţină în topul favoriţilor, având o mulţime de fani care o urmăresc. Frumoasa cântăreaţă britanică în vârstă de 31 de ani câştigă o sumă colosală zilnic, sumă la care alţii doar visează! 

Celebra artistă obţine din drepturi de autor peste de 75.00 de dolari...pe zi!!! Da, da! Aţi auzit bine! Şi dacă mai punem la socoteală şi faptul că ultimul album al său a fost vândut în 31 de milioane de exemplare şi s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai bine vândute albume din întreaga lume!
Cu toate că are o avere la care mulţi dintre noi aspiră o viaţă întreagă, şi anume 180 de milioane de dolari, artista le-a mărturisit fanilor săi, în repetate rânduri pe contul ei de Instagram, că lucrurile nu sunt chiar atât de roz, deoarece se confruntă cu alte probleme care necesită cheltuieli mari.

Adele le-a promis fanilor o surpriză, un nou album care va fi lansat pe data de 8 noiembrie. Vedeta a pus capăt căsătoriei cu Simon Konecki în martie anul acesta. Ea are un băieţel de 6 ani pe nume Angelo. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest