Cele mai spectaculoase ţinute de la Premiile Oscar! Ele sunt vedetele care au strălucit pe covorul roşu

+9 click pentru
galerie

Cele mai spectaculoase ţinute de la Premiile Oscar! Ele sunt vedetele care au strălucit pe covorul roşu © Hepta

Lux, rafinament şi stil. Acestea au fost cuvintele care au descris cel mai bine gala premiilor Oscar din acest an. Celebrităţile au păşit pe covorul roşu în fel şi fel de ţinute, unele mai spectaculoase ca altele.

Printre apariţiile de senzaţie ale serii s-au numărat şi Penelope Cruz şi Scarlett Johannson, care au strălucit din toate punctele de vedere în rochiile superbe pe care le-au ales.

Unul dintre răsfăţaţii serii, care a şi câştigat un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar a fost Brad Pitt. Celebrul actor nu îşi arată deloc vârsta, şi rămâne în continuare unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood.

Brad Pitt şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-un costum care îi venea impecabil, cu un sacou negru din catifea, iau accesoriile aurii au completat perfect ţinuta. 

Premiul la care se aştepta toată lumea a fost Cel mai bun actor în Rol principal, care i-a revenit bineînţeles lui Joaquin Phoenix, pentru interpretarea memorabilă a personajului Joker. De asemenea, fimul Joker a primit încă un Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră

Şi dacă am pomenit de cel mai bun actor, nu puteam să trecem cu vederea premiul pentru Cea mai bună actriţă în rol principal. Renne Zellweger a plecat acasă cu un Oscar pentru rolul Judy. Actriţa a purtat o rochie din paiete albe, cu un umăr dezgolit, care îi punea în evidenţă trupul bine lucrat la sală, potrivit Antena Stars.

Iar organizatorii s-au întrecut pe ei anul acesta. Pe lângă faptul că evenimentul în sine a fost unul spectaculos, actorii şi actriţele care au participat la decernare vor primi cadouri în valoare de nici mai mult, nici mai puţin de 225.000 de dolari, care includ haine din cele mai exclusiviste colecţii, tratamente de lux, dar asta nu e tot. Celebrităţile se vor bucura şi de o croazieră la bordul unui yacht superb. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro