Celebră pentru „rotunjimile” ei, Demi Rose vrea să se pună pe slăbit! Acum câțiva ani, era slabă și avea talie de viespe / FOTO

+9 click pentru
galerie

Celebră pentru „rotunjimile” ei, Demi Rose vrea să se pună pe slăbit! Acum câțiva ani, era slabă și avea talie de viespe / FOTO © Hepta

Aflată în topul celor mai sexy modele ale lumii, celebra Demi Rose are cu ce să se laude. Este aprecoată la nivel global, în special pe internet, pentru formele ei rotunjoare care nu se conformează tiparului 90-60-90 devenit deja istorie pentru multe dintre tinerele de astăzi.

Însă, Demi Rose nu a fost dintotdeauna așa. A avut o perioadă când era chiar trasă prin inel, cu un bust la fel de generos care cu o talie de viespe. Despre acele momente a amintit chiar ea, pe Instagram, dezvăluindu-le milioanelor de următori că își dorește să se întoarcă la acea formă fizică.

„Toată lumea îmi spune că eu sunt persoana cu cele mai sănătoase obiceiuri alimentare din câte cunosc. Cele mai calorice alimente pe care le consum sunt oleaginoasele și untul de arahide. Dar pur și simplu mă îngraș ușor. Orice lucru rău pe care îl mănânc se pune pe mine, pentru că organismul meu nu e obișnuit. Azi am mâncat toată ziua numai nuci”, spunea Demi Rose, într-un interviu.

Cine este Demi Rose

Model britanic, Demi Rose bucură în jur de 10 milioane de urmăritori pe Instagram, care îi apreciază pozele în care își etalează formele volputoase. În urmă cu doi ani, a ajuns în atenția tabloidelor după ce s-a cuplat cu fostul iubit al lui Kylie Jenner, Tyga. Au fost chiar speculații pe această temă, anumite ziare susținând că rapperul chiar ar fi înșelat-o pe Kylie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro