Celebrităţi de peste hotare care au făcut închisoare. Mark Wahlberg se află şi el pe listă

+4 click pentru
galerie

Celebrităţi de peste hotare care au făcut închisoare. Mark Wahlberg se află şi el pe listă

Chiar dacă sunt extrem de cunoscute în întreaga lume, multe vedete de la Hollywood au dat de belea, iar legea nu le-a iertat şi au ajuns după gratii.

Celebritatea nu i-a ajutat să scpae de pedepse sau amenzi şi aşa se face că mulţi actori au petrecut zile, luni sau chiar ani în spatele gratiilor.

Lista este lungă, însă printre cei care au încălcat legea se numără si Mark Wahlberg, Robert Downez Jr., Sean Penn, dar şi Mike Tyson.

Dacă în multe producţii, vedetele dau viaţă unor eroi sau unor personaje demne de urmat, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa.

„Iron Man” este interpretat de Robert Downey Jr. Dacă în film se transformă într-un erou, în realitate actorul nu ar trebui să fie un model de urmat.

În 1999 actorul a încălcat termenii eliberării condiţionate şi a ajuns un an de zile după gratii. Vedeta ajunsă acum la 54 de ani a avut probleme cu drogurile, fiind chiar internat de mai multe ori în centru de dezintoxicare.

Nici Mark Wahlberg nu a fost iertat de lege. Acum are patru copiii şi este un tată de excepţie, însă, nu mereu a fost un bărbat cu capul pe umeri. Pe când era doar un adolescent, la vârsta de 16 ani, americanul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a atăcat doi vietnamezi. Însă, în final, Mark s-a ales doar cu 45 de zile de pedeapsă. Tot atunci el a fost bănuit de trafic de droguri.

De asemenea, tot în urmă cu mulţi ani, în 1998, şi Sean Penn, dublu lureat Oscar, a fost condamnat la 60 de zile de închisoare. Actorul a fost sancţionat pentru că atacase un coleg de platou. Însă, Sean a avut noroc şi sentinţa i-a fost redusă, astfel a fost eliberat înainte de termen.

Cel care a petrecut cel mai mult timp în spatele gratiilor este Mark Tyson. Campionul mondial la box a stat nu mai puţin de trei ani închis. În 1992 el a fost acuzat de viol, însă el îşi susţine nevinovăţia chiar şi astăzi.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro