Un celebru bucătar, cunoscut în întreaga lume, s-a stins sub privirile soției! "A lucrat până în ziua în care a murit"

+2 click pentru
galerie

Un celebru bucătar, cunoscut în întrega lume, s-a stins sub privirile soției! "A lucrat până în ziua în care a murit" © Facebook

Un celebru bucătar, cunoscut în întreaga lume, a murit marți seară, sub privirile neputincioase ale soției lui. Gary Rhodes avea 59 de ani și a muncit până în ultima zi de viață.

Gary Rhodes, cunoscut pentru show-uri culinare cunoscute la nivel internațional, a murit acasă, lângă soția lui, Jenie. 

"Familia Rhodes anunţă cu tristeţe moartea iubitului nostru soţ, tată şi frate, Gary Rhodes. Gary a murit aseară, marţi, 26 noiembrie 2019, la vârsta de 59 de ani, având-o alături pe soţia sa, Jennie", este mesajul prin care familia lui a anunțat că acesta a murit. 

Marți, cu câteva ore înainte să moară, Gary Rhodes a fost în bucătăria sa dintr-un hotel din Dubai, acolo unde nu a dat niciun semn că ar avea vreo problemă. "A lucrat până în ziua în care a murit. A lucrat până marţi", a mai spus soția lui. 

Momentan, familia lui Gary Rhodes nu a făcut publică cauza morții. cel mai probabil aceștia așteaptă verdictul medicilor, după ce va fi efectuată autopsia. 

Moartea unui alt bucătar a șocat lumea în urmă cu câteva luni

Anthony Bourdain, cunoscut drept unul dintre cei mai pricepuţi bucătari din lume, a fost găsit mort într-un hotel din Franța. Acesta avea 61 de ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro