Celebrul magician Dynamo, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Celebrul magician Dynamo, depistat pozitiv cu noul coronavirus © Hepta

Celebrul magician Dynamo a dezvăluit că a fost depistat cu noul coronavirus, după ce a avut parte de „simptome severe”. În vârstă de 37 de ani, starul are niște afecțiuni preexistente care îl plasează în categoria de oameni vulnerabili și cu risc mai ridicat să dezvolte o formă mai severă a bolii.

Dynamo, pe numele lui adevărat Steven Frayne, a făcut chiar el dezvăluira, pe rețelele de socializare. Acolo, le-a spus celor 2.1 milioane de urmăritori că a decis să facă un test privat pentru COVID-19, din mai multe motive.

„În primul rând, din cauza problemelor mele de sănătate preexistente și din cauză că fac terapie imunosupresoare, sunt în mare pericol”, a spus Dynamo, pe Twitter.

„În al doilea rând, chiar dacă n-am avut febră, simptomele au fost destul de serioase și într-un final, am vrut să fiu capabil să îi informez pe cei cu care am fost în contact ca să poată să ia măsuri relevante de precauție. Am primit rezultatele testului înapoi și, din păcate, am fost depistat pozitiv cu COVID-19”, a mai spus magicianul.

Ce simptome a avut Dynamo

Printre simptomele raportate, magicianul a spus că a avut o tuse persistentă și mult dureri. Dynamo s-a autoizolat timp de 14 zile.

Pe final, magicianul i-a avertizat pe oameni să nu trateze situația ca o glumă, pentru că boala poate afecta pe oricine, fără discriminare, și poate arăta diferit de la o persoană la alta.

În concluzie, Dynamo și-a asigurat fanii că se simpte din ce în ce mai bine și că simte că a trecut peste ce era mai greu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro