Celebrul rapper american Sean Combsa a luat o decizie şoc. Viaţa i se va schimba total

Celebrul rapper american

Cunoscutl rapper american Sean Combs, cunoscut drept P. Diddz, este extrem de fericit. I s-a împlinit o mare dorinţă.

Acum, oficial numele artistului, în vârstă de 50 de ani, este Sean Love Combs.

În luna octombrie a anului ce tocmai a trecut, rapperul american a făcut cerere pentru schimbarea numelui, iar acum dorinţa lui a devenit realitate.

Aceasta este cea mai bună veste pe care a primit-o artistul în ultima perioadă şi a venit când avea cea mai mare nevoie. Pentru că şi acum muzicianul îşi plânge fosta iubită şi femeia alături de care are trei copii.

De altfel, în urmă cu câteva zile, Sean a postat şi un mesaj înduioşător în memoria regretatei iubite, Kim Porter.

„Dacă ai femeia potrivită, te rog, spune-i, spune-i cât poți de repede. Asigură-te că știe. Asigură-te că simte. Cinstește-o. Iubește-o. pentru că persoanele speciale sunt rare și puține. Și nu toată lumea are o a doua șansă. Dă-le azi de știre celor pe care îi iubești. Acum!”, a scris P. Diddy în mediul online.

Fosta iubită a artistului. Kim Porter s-a stins din viaţă la doar 47 de an, pe 15 noiembrie 2019. Cauza morţii fostului model ar fi fost o pneumonie puternică.

Trupul neînsufleţit al fostului model a fost găsit în casa ei din Los Angeles. Când rudele au vrut să o trezească, Kim Porter a fost găsită fără suflare, după în urmă cu o seară, starea ei de sănătate nu fusese una tocmai bună.

După moartea iubitei, artistul a vorbit despre cea mai cumplită dramă a vieţii lui.

"Vreau să mă trezesc din coșmar. Nu pot. Nu știu ce voi face fără iubita mea. Îmi este foarte dor de tine", a declarat la acea vreme Sean "Diddy" Combs, potrivit Fox News. 


 


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro