Celine Dion, gest sfâşietor după moartea mamei ei. Ce omagiu i-a adus artista

+3 click pentru
galerie

Celine Dion, gest sfâşietor după moartea mamei ei. Ce omagiu i-a adus artista © Instagram

Celine Dion este una dintre cele mai iubite cântăreţe din întreaga lume. Deşi se bucură de un succes formidabil în domeniul artistic, viaţa starului internaţional nu este ocolită de necazuri. Recent, artista a trecut prin clipe cumplite, atunci când mama ei s-a stins din viaţă. La puţin timp după pierderea dureroasă, vedeta i-a adus un omagiu sfâşietor, de care fanii au fost profund impresionaţi.

De-a lungul carierei sale, Celine Dion a trecut atât prin momente pline de emoţie, cât şi prin clipe îngrozitoare. De curând, artista a fost marcată de o pierdere uriaşă, atunci când mama sa a murit. Aceasta s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani, lăsând în urma sa regrete adânci în inimile apropiaţilor, fiica ei fiind îngenuncheată de durere.

Anunţul a fost făcut şi de premierul din Quebec, Francois Legault, care a transmis că mama lui Celine Dion, supranumită "Maman Dion" de către locuitorii provinciei, care au iubit-o extrem de mult, a murit la 82 de ani.

„Marea noastră familie de locuitori ai Quebecului deplânge o femeie remarcabilă, generoasă şi iubitoare care şi-a consacrat întreaga viaţă familiei sale”, a scris Francois Legault pe Twitter.

Ce omagiu i-a adus Celine Dion mamei sale

În amintirea sa, Celine Dion şi-a îndemnat admiratorii să doneze pe site-ul fundaţiei "Mama Dion", ajutându-i astfel pe copiii nevoiaşi.

"În numele întregii mele familii, aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru expresiile voastre de simpatie, care ne-au atins foarte profund. Dacă doriți, puteți scrie un bilet sau puteți face o donație pe site-ul Fondației Maman Dion. Ajutarea copiilor nevoiași ne va ajuta să ne vindecăm", a scris Celine Dion pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu mama ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro