Celine Dion, mamă pentru a patra oară la 52 de ani! Anunțul care i-a șocat pe fani

+3 click pentru
galerie

Celine Dion, mamă pentru a patra oară la 52 de ani! Anunțul care i-a șocat pe fani © Instagram

Ce dacă are 52 de ani? Celine Dion este pregătită să devină mămică pentru a patra oară. Fanii au rămas șocați! 

Cine nu o cunoaște pe Celine Dion? Este una dintre cele mai consacrate voci ale lumii, clasându-se în topul artiștilor internaționali. Cu toate că viața nu a fost mereu roz și și-a pierdut soțul, dar și mama, vedeta nu s-a dat bătută și a luptat în continuare, fiind susținută din plin de cei trei copii! 

Vrea să adopte o fetiță

Acum, cântăreața în vârstă de 52 de ani este pregătită să devină mămică din nou, pentru a patra oară. Da, da, exact cum auziți! Celine Dion își dorește o fetiță, fiind deja mamă a trei băieți. Anunțul a fost făcut de către biografa sa, Elisabeth Reynaud, la show-ul ”TPMP People”, de la un post de televiziune din Canada.

Artista internațională vrea să adopte o fetiță, până la sfârșitul acestui an. După ce va trece perioada critică creată de pandemia de coronavirus, Celina își va încheia turneul mondial, intitulat ”Courage” și va deveni oficial mamă de fată. 

A slăbit pentru iubitul mai tânăr cu 16 ani 

Gurile rele susțin că Celine Dion ar fi slăbit extrem de mult pentru a-i fi pe plac iubitului său mai tânăr cu 16 ani, fostul ei dansator de altfel. Fiind sătulă de toate speculațiile, cântăreața a pus piciorul în prag, rugând pe toată lumea să o lase în pace.

"Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace.", a declarat Celine Dion pentru presa internațională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro