Celine Dion nu poate trece peste pierderea mamei! Ce mesaj a scris vedeta în amintirea celei mai iubite ființe: ”Ne e dor de tine în fiecare zi” 

+3 click pentru
galerie

Celine Dion nu poate trece peste pierderea mamei! Ce mesaj a scris vedeta în amintirea celei mai iubite ființe: ”Ne e dor de tine în fiecare zi” © Instagram

De câteva luni, Celine Dion nu se mai regăsește pe sine! Pierderea mamei a lăsat un gol imens în sufletul artistei. Acum, în amintirea mamei, vedeta a scris un mesaj de-a dreptul emoționant!

Deși toată lumea o știe cu zâmbetul pe buze și plină de viață, în interior, Celine Dion ascunde o durere cumplită. De când și-a pierdut mama, vedeta nu se mai regăsește pe sine, ființa iubită lăsând un gol imens în sufletul ei. Și cum încearcă să împărtășească momentele din viața ei cu cei din mediul online, artista a postat o fotografie în amintirea mamei, însoțită de un mesaj emoționant. 

Pe contul de Instagram, acolo unde este activă mai mereu, Celine și-a exprimat dragostea față de cea care i-a dat viață și i-a mulțumit pentru că continuă să o vegheze și să o protejeze dintre îngeri. Se gândește la ea în fiecare zi și nu poate explica în cuvinte dorul pe care îl simte. 

De asemenea, artista a ținut să-i mulțumească pentru vorbele bune puse la Mama Natură, în contextul crizei globale create de pandemia de coronavirus. În încheiere, Celine le-a urat sănătate și numai gânduri pozitive tuturor mamelor din lume. 

”Dragă mamă, în primul rând, la mulți ani de ziua mamei! Ne gândim la tine în fiecare zi și ne este foarte dor de tine.. Îți mulțumim că ai continuat să ne veghezi și să ne protejezi și ți-am fost recunoscătoare că ai putut pune o vorbă bună la Mama Natură, pentru a vedea dacă poate găsi o cale a acestei crize mondiale și mai ales, pentru a ajuta atât de mulți dintre cei care au nevoie. În această zi specială, ofer gândurile mele tuturor mamelor din lume.. Să fiți în siguranță și sănătoase în aceste momente dificile. Te iubim mami, foarte mult”, a scris ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro