Celine Dion, bolnavă în stadiu terminal? Fanii se tem de ce e mai rău

+3 click pentru
galerie

Celine Dion, bolnavă în stadiu terminal? Fanii se tem de ce e mai rău © Profimedia

Celine Dion a slăbit considerabil în ultima vreme și a ajuns numai piele și os. Celebra artistă nu a părut niciodată deranjată că a ajuns doar o umbră a femeii de acum câțiva ani.

Deși Celine Dion a declarat că nu o deranjează modul în care arată, ba mai mult, i-a rugat pe toți să nu o mai critice și fiecare este liber să arate așa cum vrea. Lucrurile ar fi mult mai grave de atât, se pare.

Sau așa susțin unii fani ai vedetei, care susțin că vedeta este pe moarte și ar suferi de o boală în stadiu terminal, declanșată după moartea soțului ei. Totodată, jurnaliștii de la France Dimanche spun că artista ar fi și alcoolică. Celine Dion nu a confirmat nici infirmat aceste zvonuri, însă a avut mereu o poziție fermă în privința fizicului său.

"Mereu am fost mai conservatoare, așa este. Am 50, nu vreau să mă joc prea mult cu stilurile, dar sunt liberă să port ce vreau. Fac ce vreau împreună cu echipa mea de stiliști. Dacă găsesc un outfit care mă face să mă simt frumoasă, puternică, neînfricată, feminină și atractivă îl voi face cu plăcere. Vreau să mă simt puternică, sunt frumoasă și sexy.", a declarat Celine Dion, conform Fox News.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro