A mai apus o stea. Un mare artist a murit, în urma unui infarct

+2 click pentru
galerie

A mai apus o stea. Un mare artist a murit, în urma unui infarct © Foto: Facebook

Durere fără margini pentru fanii unuia dintre cei mai apreciaţi artişti din lume. Acesta s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani. Celso Pina, pentru că despre acesta este vorba, a murit miercuri, în urma unui infarct.

Celso Pina avea probelem cu inima, însă nu credea că sunt atât de grave. Miercuri, însă, din păcate ne-a părăsit. Vestea tragică a fost dată pe reţelele sociale de casa de discuri cu care acesta lucra.

Fanii, îndureraţi de moartea lui Celso Pina

Vestea că renumitul artist a murit i-a întristat pe toţi cei care l-au cunoscut. Fanii au transmis mesaje extrem de emoţionante după decesul marelui artist. De asemenea, şi Ambasada Statelor Unite în Mexic a transmis un mesaj emoţionant în urma morţii lui Celso Pina.

"Rebelul acordeonului ne-a părăsit. Muzica sa a unit culturile latino-americane şi i-a fascinat pe americani", a scris pe Twitter ambasada Statelor Unite în Mexic.

Celso Pina, numit şi rebelul acordeonului

Celso Pina devenit apreciat în întreaga lume datorită stilului său inconfundabil. Artistul cânta la acordeon şi combina diferite stiluri muzicale. Artistul şi-a început cariera alături de fraţii săi, încă din copilărie, iar la acordeon a început să cânte la vârsta de 30 de ani.

A murit David Berman

Un alt mare artist a încetat din viaţă, la începutul lunii august. David Berman, solistul tripelor Silver Jews și Purple Mountains, a murit, vârsta de 52 de ani. Cântărețul urma să plece într-un turneu american, pentru a promova albumul trupei Purple Mountains.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro