Cine se va lupta pentru averea de zeci de milioane de dolari lăsată de Kirk Douglas

Cine se va lupta pentru averea lăsată de Kirk Douglas © Arhiva

Celebrul Kirk Douglas s-a stins din viață la vârsta de 103 de ani. Decesul actorului a fost făcut public chiar de fiul acestuia.

Kirk Douglas a ajuns pe culmile succesului în perioada considerată ”epoca de aur” a cinematografiei de la Hollywood. În 1949, marele actor a obținut prima nominalizare la Oscar, pentru rolul din Filmul ”Champion”. Timp de 60 de ani a apărut în numeroase pelicule, însă, poate cel mai impresionant și memorabil rol al actorului a fost cel din ”Spartacus”, din anul 1960. Actorului i-a aparținut rolul principal.

După o viață întreagă petrecută pe platourile de filmare, Kirk a adunat și o avere impresionantă. Marele actor a adunat de-a lungul timpului nici mai mult, nici mai puțin de 60 de milioane de dolari.

Acum, după moartea celebrului actor, toată averea se va împărți între văduva Anne, ajunsă și ea la 100 de ani, dar și între cei trei copii ai vedetei: Michael, Joel și Peter, toți trecuți de pragul vârstei de 60 de ani. De asemenea, averea se va mai împărți și celor șapte nepoți ai actorului, dar și strănepoților.

Michael Douglas a anunțat moartea lui Kirk Douglas

„Eu și frații mei anunțăm, cu multă durere, că Kirk Douglas a plecat dintre noi astăzi. În ochii lumii, a fost o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, dar pentru mine și pentru frații mei, Joei și Peter, a fost doar tata”, a scris Michael, potrivit BBC.

În încheiere, actorul a scris: „O să închei cu cuvintele pe care i le-am zis la ultima lui zi de naștere și care vor fi mereu adevărate. Tată, te iubesc enorm și sunt mândru că sunt fiul tău.”

Un mesaj de adio a lăsat și nora marelui actor,  Catherine Zeta Jones, soția lui Michael. 

„Te voi iubi tot restul vieții mele. Îmi lipsești deja”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, imediat după moartea lui Kirk. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro