Ciudățeniile lui Elvis Presley! Motivul pentru care nu voia să o vadă pe Priscilla goală

Ciudățeniile lui Elvis Presley! Motivul pentru care nu voia să o vadă pe Priscilla goală © Profimedia

Unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpului, Elvis Presley, a fost și o personalitate destul de excentrică. În timp ce cei mai mulți îl ținem minte pentru piesele lui legendare, există anumite detalii din viața privată a Regelui Rock n Roll care sunt cu adevărat interesante.

Probabil cap de afiș este atitudinea bizară pe care Elvis o avea față de soția lui, Priscilla. Cântărețul nu dorea să o vadă niciodată dezbrăcată sau nemachiată, atunci când trebuiau să se pregătească să meargă undeva.

Motivul l-a dezvăluit chiar Priscilla, care a explicat că Elvis dorea să păstreze o doză de mister în jurul anumitor lucruri.

Ce alte ciudățenii avea Elvis

Nu este singura excentritate de care a dat dovadă cântărețul. De exemplu, puțini știu cum obișnuia acesta să își întrețină părul negru ca abanosul. Elvis avea fire de păr albe încă din tinerețe, iar ca să le acopere folosea... lac pentru pantofi!

Fascinat de animale, Elvis și-a luat și o maimuță drept animal de companie. Îl chema Scatter, purta cămașă hawaiiană și obișnuia să terorizeze oamenii prin șicanele pe care le făcea tot timpul. La un moment dat, artistul a fost chiar lovit de o femeie care s-a revoltat pentru că primata îi pusese mâna pe fund!

Una dintre fostele iubite ale lui Elvis a dezvăluit că era mare iubitor de arme și că, la un moment dat, a descărcat o armă în televizor ca să îi atragă atenția.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro