Meghan Markle a ieşit pentru prima dată în public cu băieţelul ei şi al Prinţului Harry. Cât de simpatic este micuţul Archie / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle a ieşit pentru prima dată în public cu băieţelul ei şi al Prinţului Harry. Cât de simpatic este micuţul Archie / VIDEO © Foto: Instagram

Bucurie mare pentru fanii Casei Regale britanice. Meghan Markle a ieşit pentru prima dată în public cu băieţelul ei şi al Prinţului Harry. 

Meghan Markle a luat parte alături de Kate Middleton la un meci de polo în scop caritabil, iar cu această ocazie a decis să-l scoată în lume pentru prima dată pe Archie.

Meghan Markle a avut ceva emoţii, asta chiar dacă a ştiut să le ascunde foarte bine, însă, cu siguranţă, cele mai mari trăiri le-a avut Prinţul Harry, care se afla chiar pe teren împreună cu fratele său, Prinţul William.

Fotografii aflaţi la eveniment s-au bucurat de ipostaza în care a fost văzută Ducesa de Sussex. În plus, în imagini se poate observa foarte bine că Meghan Markle a început să slăbească după naştere şi uşor-uşor să îşi recapete silueta cu care a devenit celebră.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au devenit părinţi pentru prima dată pe data de 6 iunie, iar weekendul trecut, pe 6 iulie, la două luni de la venirea sa pe lume, Archie a fost botezat.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro