Coronavirus îngrozeşte vedetele! După ce a anunţat că este însărcinată, Katy Perry amână nunta cu Orlando Bloom

+4 click pentru
galerie

Coronavirus îngrozeşte vedetele! După ce a anunţat că este însărcinată, Katy Perry amână nunta cu Orlando Bloom © Instagram

Coronavirus a reuşit să bage spaima şi în starurile internaţionale! De frica virusului ucigaş, imediat după ce a anunţat că va deveni mămică, Katy Perry a amânat nunta cu Orlando Bloom! 

Bilanţul negru al virusului ucigaş creşte considerabil de la o zi la alta, ceea ce reprezintă un motiv de panică în rândul starurilor de peste hotare. În urmă cu câteva zile, Katy Perry dădea marea veste potrivit căreia va deveni mămică. „Să zicem doar că va fi o vară plină...”, a scris artista, care a ţinut să pună accent pe faptul că acum "nu trebuie să mai sugă burta". 

O dată cu ocazia acestui fericit eveniment, Perry şi Bloom trebuiau să-şi lege destinele printr-o cununie progamată în luna iunie, în Japonia. Din păcate, totul a fost amânat de către artistă, fix la o zi după ce a făcut anunţul sarcinii, din cauza epidemiei cu coronavirus. 

"Katy era chiar încântată să se căsătorească însărcinată. Amândoi erau atât de fericiți că toate detaliile pentru nuntă au fost puse la punct, la timp, însă au decis amâne deocamdată ceremonia din cauza coronavirusului", susţine surse apropiate, pentru presa internaţională. 

Faimosul cuplu avea totul pus la punct şi o listă de aproximativ 150 de invitaţi. Japonia este destinaţia lor de vis, cei doi petrecându-şi Ziua Recunoștinței în Kyoto. 

"Sunt obsedată de japonezi", declara bruneta la Jimmy Kimmel Live, în anul 2012. "Iubesc tot ce are legătură cu ei, sunt niște oameni minunați", a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro