Coronavirusul a mai făcut o victimă. Actorul Mark Blum a fost răpus de virusul ucigaș

Celebrul actor Mark Blum s-a stins din viață la 69 de ani, după ce a contactat coronavirusul © Facebook

Vestea tristă zilei vine din lumea filmului. Celebrul actor de peste hotare, Mark Blum a murit după ce a contactat coronavirusul, la vârsta de 69 de ani.

Celebrul actor Mark Blum s-a stins din viață la 69 de ani, după ce a contactat virusul ucigaș din China, lăsând în urma sa multă durere. 

Cumplita veste a fost făcută publică, printr-un omagiu adus actorului, de unul dintre teatrele din News York, acolo unde își desfășura activitatea vedeta.

”Aducem cu dragoste un ultim omagiu prietenului nostru drag Mark Blum. Mulțumim Mark pentru tot ce ai făcut pentru teatrul nostru și pentru publicul din întreaga lume”, au transmis reprezentanții teatrului Playwrights Horizons, conform presei internaționale.

Mark Blum s-a făcut remarcat în distribuția serialului ”Crocodile Dundee”, dar a avut un rol important și în serialul ”You”, acolo unde l-a interpretat pe Mr. Mooney. De asemenea, în cei 40 de ani de carieră, marele actor a mai jucat, printre multe altele, și în ”Almost Family”, ”The Good Fight” și ”Desperately Seeking Susan”. În ultima producție menționată, Mark Blum a interpretat rolul soțului actriței Rosanna Arquette. 

La auzirea veștii, vedeta care i-a fost alături pe platoul de filmare a fost sfâșiată de durere și și-a exprimat tristețea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. 

”Îmi pare atât de rău pentru familia și fanii lui. A fost un actor minunat și un om foarte bun. Să te odihnești în pace”, a fost mesajul actriței Rosanna Arquette. 

Și dramaturgul Jack Canfora și-a exprimat printr-o postare durerea provocată de moartea lui Mark Blum. 

”Am descoperit un actor și un om grozav. Am fost norocos pentru că a jucat în un dintre piesele mele”, a scris Jack Canfora. 

Un mesaj de consolare a fost publicat și de actrița Judith Light care s-a arătat extrem de afectată la aflarea veștii că marele actor s-a stins din viață, răpus fiind de coronavirus. 

”Mark Blum a fost atât de generos, amabil și bun. A fost o adevărată bucurie să joc alături de el în ”The Assembled Parties”, a fostmesajul actriței. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro