Cum a ajuns să arate Celine Dion, după ce oamenii au zis că e numai piele și os. S-a zvonit că e bolnavă!

+6 click pentru
galerie

Cum a ajuns să arate Celine Dion, după ce oamenii au zis că e numai piele și os. S-a zvonit că e bolnavă! © Hepta

În ultimul an, Celine Dion a reușit să își îngrijoreze fanii prin faptul că pare să nu se mai oprească din slăbit. Au existat și câteva evenimente unde vedeta s-a afișat în haine care chiar scot acest lucru în evidență, șocând opinia publică. Iată cum a evoluat îndrăgita artistă de la momentul controverselor și până în prezent.

La începutul lunii septembrie, Celine Dion a pornit în primul ei turneu internațional: Courage World Tour. În iulie 2020, va ajunge și la București, acolo unde va încânta zecile de mii de oameni prezente pe Arena Națională.

Imagini de la reprezentanțiile artistei au început deja să apară, iar fanii au remarcat faptul că vedeta arată parcă ceva mai bine decât în urmă cu câteva luni, când era numai piele și os.

Îmbrăcată cu o rochie roșie pe gât, dar fără mâneci, Celine Dion a reușit să își pună în evidență mușchii și trupul bine lucrat.

Pe la mijlocul anului 2019, Celine Dion a fost lovită de un val de critici din partea celor care au acuzat-o că este mult prea slabă. Au apărut și zvonuri că este anorexică sau că este chiar grav bolnavă! Vedeta, însă, a infirmat acest lucru și a explicat că pur și simplu așa îi place să arate.

„Mereu am fost mai conservatoare, așa este. Am 50, nu vreau să mă joc prea mult cu stilurile, dar sunt liberă să port ce vreau. Fac ce vreau împreună cu echipa mea de stiliști. Dacă găsesc un outfit care mă face să mă simt frumoasă, puternică, neînfricată, feminină și atractivă îl voi face cu plăcere. Vreau să mă simt puternică, sunt frumoasă și sexy”, explica Celine Dion, acum câteva luni, pentru Fox News.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro