Cum a fost cerută în căsătorie Kate Middleton de către Prinţul William. El a făcut primele declaraţii despre marele eveniment

Deşi, extrem de rezervat în ceea ce priveşte viaţa lui personală, Prinţul William a povestit cum şi-a cerut frumoasa soţie în căsătorie. La o aşa cerere, Kate Middleton nu a putut decât să răspundă cu un mare „DA”.

Ducele de Cambridge şi frumoasa sa soţie se aflau într-o vacanţă în Kenia, acolo unde la sfârşitul primei zile, William a îngenuncheat pe veranda casei şi a cerut-o pe Kate de soţie. Inelul de logodnă oferit a fost unul splendid. O bijuterie extraordinară, cu safire, ce i-a aparţinut Prinţesei Diana.

Prinţul William a ales în mod special acea destinaţie, fiind extrem de importantă pentru el.

Continentul african are un loc special în inima mea. Este locul în care tatăl meu ne-a dus pe fratele meu și pe mine la scurt timp după ce a murit mama. Atunci când m-am hotărât care e cel mai potrivit loc pentru a o cere în căsătorie pe Katherine, niciun loc nu mi s-a părut mai potrivit pentru a îngenunchea decât Kenia, a spus William.

Cei doi au devenit soţ şi soţie la aproape un deceniu de când s-au cunoascut.

Wiliam şi Kate s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, ambii fiind studenţi la Universitatea St. Andrews, iar la doar un an distanţă, cei doi s-au şi mutat împreună. Prinţul William şi-a oficializat relaţia după ce a fost surprins în compania lui Kate, la munte.

Chiar dacă au avut o relaţie cu despărţiri şi împăcări, dragostea a învins, iar Kate a primit statul de iubită ofocială a lui William abia în anul 2008.

Deşi, s-a zvonit că nunta celor doi nu va avea loc, Kate nefiind de sânge albastru, se pare că, în 2011 cei doi s-au căsătorit, iar acum se bucură de trei copii minunaţi şi de o căsnicie extraordinară.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro