Cum a reuşit Maluma să aibă un succes nebun pe Instagram? Secretul artistului a fost dezvăluit!

+3 click pentru
galerie

Cum a reuşit Maluma să aibă un succes nebun pe Instagram? Secretul artistului a fost dezvăluit! © Instagram

E celebru, talentat, sexy, are o mulţime de fani şi o carieră de succes! Maluma nu prea mai are nevoie de prezentări căci, latin lover-ul e cunoscut în întreaga lume! Însă, ce ne-a atras cel mai mult atenţia pe lânga carismă şi talent a fost silul său excentric pe care nu se fereşte să-l arate fanilor în lumea virtuală ori de câte ori are ocazia!

Secretul lui Maluma: stilul

Să mergem mai departe şi să analizăm stilul vestimentar al artistului! Fie că are părul brunet sau blond sau că se îmbracă în costum sau în ţinute mai lejere columbianul face senzaţie la fiecare postare! Se pare că Maluma nu e doar talentat din punct de vedere muzical, ci şi stilistic!

Nu e de mirare căci la cam toate fotografie strange mai bine de 1 milion de aprecieri! Fiecare ţinută e atent aleasă, iar cele mai mari case de modă din lume se luptă ca artisul să le poarte creaţiile.

Maluma are aproape 50 de milioane de urmăritori

Şi dacă asta nu v-a uimit ei bine, numărul de urmăritori pe care artistul îi are o să vă lase cu gura căscată! Pretty boy are aproape 50 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar asta îl plasează în top 10 cei mai urmăriţi artişti din lume! Maluma a cucerit publicul atât cu muzica lui, cât şi cu felul lui de a fi, potrivit Antena Stars.

Ritmurile reggaeton fac ravagii la concerte, iar mulţimea este de fiecare dată în delir! Aşa se face că după ce a cucerit Columbia în 2011, Juan Luis Londoño Arias cunoscut de publicul drept Maluma  a continuat să crească ca şi artist, iar până în prezent se poate lăudat cu 4 albume, o avere uriaşă, o mulţime de fani, colaborări de renume şi multe altele!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro