Cum arată bărbatul care a vrut să se transforme în Kim Kardashian. A ajuns mutilat, din cauza operațiilor estetice!

+7 click pentru
galerie

Cum arată bărbatul care a vrut să se transforme în Kim Kardashian. A ajuns mutilat, din cauza operațiilor estetice! © Instagram.com

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că diva Kim Kardashian a inspirat multe domnișoare să fie cum este ea. Fie că vorbim de capitolul înfățișare, haine sau comportament, femeile din întreaga lume și-au dorit, măcar o dată, să fie în pielea ei. 

Ei, și dacă femeile își doresc să fie precum Kim Kardashian, bărbații de ce nu ar încerca acest lucru?

Un tânăr în vârstă de 23 de ani şi-a distrus întreaga înfăţişare, din dorinţa de a arăta precum Kim Kardashian. Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, Jordan Parke, căci așa se numește, a cheltuit peste 150.000 de dolari pe operaţii estetice, pentru a ajunge să arate ca și Kim Kardashian.

Cu toate acestea, tânărul a cam exagerat cu intervențiile estetice și operațiile s-au dovedit a fi un real eșec. A ajuns mutilat, cu buzele extrem de mari și deformate, pomeții nu mai sunt nici ei la locul lor, însă cu toate acestea, Jordan Parke este tare mândru de înfățișarea lui. 

Este extrem de criticat în mediul online

Jordan Parke este unul dintre cei mai operați bărbați din lume. Înfățișarea lui a reușit să atragă atenția oamenilor și nu mulți sunt cei care îl laudă. Din contră, tânărul de 23 de ani este extrem de criticat pe Instagram, dar cu toate acestea, continuă să fie mândru de operațiile care i-au adus această transformare șocantă. 

Dacă te uiți atent la fotografiile pe care le postează vei observa imediat că nu seamănă deloc cu Kim Kardashian și cu siguranță diva nu ar fi deloc mândră să știe că cineva care arată precum Jordan Parke se poate compara, măcar puțin, cu ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro