Cum arăta Cristiano Ronaldo, înainte de operațiile estetice. Se potrivește zicala: „Nu ești urât, ești doar sărac”

+6 click pentru
galerie

Cum arăta Cristiano Ronaldo, înainte de operațiile estetice. Se potrivește zicala: „Nu ești urât, ești doar sărac” © captură video Youtube

Cristiano Ronaldo este, în prezent, unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Faima, banii și aspectul său actual sunt elementele care le-au determinat pe femeile din întreaga lume să-i cadă la picioare! Cu toate acestea, pe vremea când era...sărac, nu prea se îmbulzeau domnișoarele să-l cunoască!

Cine a zis că „nu ești urât, ești doar sărac”, mare, mare dreptate a avut! Înainte de a deveni celebru, Cristiano Ronaldo era un băiat oarecare, chiar banal am putea spune! În timp, faima și banii pe care i-a câștigat pe urma fotbalului de calitate pe care îl practică în teren i-au dat ocazia de a merge la cei mai buni esteticieni și de a avea imaginea la care visa mereu. 

Anii au trecut, iar celebrul atacant Cristiano Ronaldo și-a schimbat complet dantura, a adoptat o altă frizură, și-a făcut câteva operații estetice de bun-simț, a început să se îmbrace de la branduri de lux și a devenit cel mai plăcut bărbat din lume, care face furori printre doamne și domnișoare!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro