Cum arată femeia cu cei mai mari sâni din lume! La cupa ZZ, spune că nu se oprește aici

+6 click pentru
galerie

Cum arată femeia cu cei mai mari sâni din lume! La cupa ZZ, spune că nu se oprește aici © Twitter

Vorbim noi mereu de sâni uriași, dar de data asta, când spunem că acest model are niște „bijuterii” de toată mărimea, vorbim serios! O femeie, deținătoare a unor sâni de mărimea ZZ, spune că este visul ei să obțină figura de clepsidră perfectă. Drept urmare, nu plănuiește să se oprească prea curând din mărirea bustului, deși iese deja în evidență extremde mult.

Foxy Menagerie, de 42 de ani, a început transformarea ei acum șase ani, în urma unui divorț. De-a lungul anilor, a făcut numeroase intervenții estetice pentru a reuși să ajungă la înfățișarea pe care o dorește. Potrivit LADBible, implanturile ei uriași măsoară 6.640 de centimetri cubi. Și nu se oprește aici!

Femeia cu cei mai mari sâni vrea mai mult

Într-un interviu, spune că țelul ei este să obțină silueta de clepsidră perfectă, motiv pentru care acordă o astfel de atenție extremă sânilor ei.

„Sânii mei încă cresc. Au extensoare implantate și sper că voi ajunge la 7 mii de centimetri cubi foarte curând, înainte de alte operații”, a declarat Foxy. „Mă simt incredibil când mă operez. Mă face foarte fericită să văd persoana nouă în care mă transform.”

Originară din Michigan, Foxy spune că, în copilărie, era foarte timidă și liniștită, motiv pentru care încearcă acum să compenseze prin aspectul ei inedit.

„Operațiile au avut un mare impact asupra încrederii în mine, pentru că eu urmăresc înfățișarea. Am depus multe eforturi să ajung până în acest punct”, a mai spus Foxy.

Deși familia ei nu prea înțelegere de ce face aceste alegeri, Foxy n-are resentimente: spune că înțelege de ce le este cam greu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro