Cum îşi menţine Iggy Azalea trupul sculptat! I-au fost dezvăluite toate secretele

+4 click pentru
galerie

Secretele lui Iggy Azalea pentru un corp perfect © Instagram

Iggy Azalea are cu ce să se mândrească din punct de vedere fizic şi captează atenţia tuturor cu formele de dimensiuni care întrec orice imaginaţie. Totuşi, nu tot se bazează pe intervenţiile chirurgicale. Un apropiat al artistei a dezvăluit tot ce face Iggy Azalea pentru a se menţine în formă maximă.

Micile secrete care au ajutat-o să aibă un trup sculptat au fost dezvăluite de un apropiat al ei. Atenţie, fetelor! Urmează câteva sfaturi de excepţie, de la cineva care a văzut cum se lucrează cu adevărat un trup. "Iggy a vrut să se simtă mai bine în pielea ei, aşa că a făcut o decizie care i-a schimbat complet obiceiurile şi rutina. Iggy Azalea îşi planificase oficial o lună de zile cu un stil de viaţă mai sănătos, dar s-a simţit atât de bine încât a decis să continue, iar acum au trecurt deja câteva luni bune. A eliminat complet mâncarea precesată şi aproape 100% carbohidraţii şi dulciurile", a mărturisit apropiatul artistei

Sportul şi mesele sănătoase sunt cele mai importante într-o etapă a vieţii în care îţi doreşti să faci un progres din punct de vedere fizic, indiferent că eşti vedetă la Hollywood, sau nu."De asemenea, Iggy urmează un program care include orele de fitness mai multe zile pe săptămână. Iubeşte să facă orice pentru a-şi menţine talia de vispe, motiv pentru care face cardio des şi exerciţii pentru fund. Pentru Iggy sunt foarte importante mesele sănătoase şi sportul, dar din când în când se mai răsfaţă cu o mică gustare", a continuat aceeaşi sursă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro