Cum s-au desfăşurat ultimele clipe din viaţă ale actorului Burt Reynolds. Apelul la 911, făcut public

+2 click pentru
galerie

Burt Reynolds a murit © captură video

Actorul Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani. Vestea tristă a venit joi seară, după ce celebru regizor şi actor a suferit un infarct. 

Apelul la 911 a fost făcut în după amiaza zilei de joi. Îregistrarea demonstrează cât de grele au fost ultimele clipe de viaţă ale lui Burt Reynolds. Actorul acuza dureri în piept şi probleme de respiraţie.

"Este conştient acum?", întreabă operatorul de la 911. "Semi, respiră, dar nu răspunde întrebărilor", a venit răspunsul persoanei care se afla alături de Burt Reynolds, potrivit yahoo.com.

"A suferit în urmă cu câţiva ani un bypass (n.r. o cale alternativă de irigare cu sânge în zonele în care artera este îngustă sau înfundată)", a mai explicat cel care a încercat să îl salveze pe Burt Reynolds. 

Burt Reynolds avea 82 de ani. A fost căsătorit de două ori, cu Loni Anderson şi Judy Carne, şi are un copil. Actorul a jucat în filme precum: Eliberarea, Echipa Sfarmă-tot, Gator, Smokey şi Banditul, dar şi multe altele. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro