De ce a murit solista trupei Roxette. Din cauza bolii, nu mai putea să citească sau să meargă

De ce a murit solista trupei Roxette. Din cauza bolii, nu mai putea să citească sau să meargă © Hepta

Marie Fredrikkson, solista trupei Roxette, a murit marți, la vârsta de 61 de ani. Artista, care a definit o generație cu hit-urile duo-ului pop, s-a luptat cu cancerul timp de aproape un deceniu. Deși a sperat că va reuși să învingă cumplita maladie, iată că acest lucru nu s-a mai întâmplat. În ultimele luni din viață, nu mai putea nici măcar să citească sau să meargă.

Marie Fredrikkson a fost diagnosticată cu cancer la creier în anul 2002, în urma unui accident. Atunci când s-a întors de la jogging, s-a simțit brusc rău. Și-a pierdut echilibrul în baie, a căzut și s-a lovit atât de tare cu capul de chiuvetă încât a avut o criză de epilepsie.

Odată ajunsă de urgență la spital, artista a fost supusă unor analize care au scos la iveală boala cumplită. A fost operată timp de patru ore, pentru ca medicii să îi extirpeze tumora. Ulterior, a început și un tratament de chimioterapie.

Și-a pierdut părul, însă acest lucru nu a deranjat-o foarte tare, rămânând mereu optimistă și cu zâmbetul pe gură. Asta este și mai admirabil în condițiile în care boala i-a lăsat niște semne adânci. Nu mai putea să citească, să scrie, să vorbească bine sau chiar să meargă. Este și motivul pentru care nu s-a mai urcat pe scenă.

„Au fost trei ani extrem de dificili, dar acum sunt sănătoasă. Nu mai fac tratament”, spunea ea în 2004. Boala, însă, nu i-a dat pace și a răpus-o în acest an.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro