De teama coronavirusului, Justin Bieber a fugit în Canada: „Poți ieși și să ai direct contact cu natura”

De teama coronavirusului, Justin Bieber a fugit în Canada © Instagram

Coronavirusul a speriat pe toată lumea. Mulți aleg să se mute de la oraș la sat, alții se izolează în zonele în care cred că sunt cei mai feriți din calea virusului Covid-19.

Printre cei care au fugit din calea coronavirusului se numără și Justin Bieber, conform presei internaționale. Prietenii artistului au dezvăluit că starul și soția lui, Hailey Baldwin, au fugit din SUA în Canada, țara natală a artistului.

Astfel, cei doi soți și-au părăsit proprietatea din Los Angeles, SUA, alegând să se mute, cel puțin până când situația va reveni la normal, în locuința pe care artistul o deține în Canada. Cel mai important este faptul că locuința din Canada este într-o zonă extrem de liniștită, dar și foarte izolată de restul lunii, astfel cei doi nu pot contacta virusului ucigaș din China cu ușurința la care erau expuși în SUA.

Decizia celor doi a venit imediat după ce președintele Donald Trump a decretat stare de alarmă în SUA. Orașul New York având cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus.

Plecarea celor doi a venit chiar înainte ca autoritățile să negocieze închiderea granițelor dintre SUA și Canada din cauza coronavirusului.

Justin și Hailey au zburat până la noua locuință cu un avion privat, iar o data ajunși acolo, cei doi se pare că își doresc să se izoleze complet de restul lumii, conform spuselor celor din anturajul lor.

”În Canada, casa lor este într-o zonă izolată, fără vecini în apropiere. Poți ieși și să ai direct contact cu natura”, a declarant pentru presa internațională un apropiat a celor doi.

Justin și Hailey vor rămâne în Canada până când întreaga criză Covid-19 va trece.

 ”Planul lor este să stea în Canada până când este sigur că și își pot relua viața normală”, a mai spus aceeași sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro