Atenție!
Conținut pentru adulți!

Demi Lovato a pozat nud, la împlinirea a 27 de ani. Artista și-a surprins fanii cu cea mai hot ipostază!

+3 click pentru
galerie

Demi Lovato a pozat nud, la împlinirea a 27 de ani. Artista și-a surprins fanii cu cea mai hot ipostază! © profimediaimages.ro

La doar câteva luni de la supradoza care a fost la un pas de a o ucide, Demi Lovato și-a surprins fanii cu o ipostază super sexy. La împlinirea a 27 de ani, artista a ales să pozeze nud și să lase la vedere toate formele apetisante pe care le deține. 

Demi Lovato a împlinit 27 de ani și a simțit nevoia să se „revanșeze” cumva față de fanii ei pentru episodul neplăcut a cărei protagonistă a fost, în urmă cu scurt timp, atunci când a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze. 

Pe contul ei de Instagram, artista a pozat nud, de la spate, așezată pe un pat, iar formele i s-au văzut în toată splendoarea. Chiar dacă Demi Lovato a primit numeroase critici din partea celor care au considerat că aceasta exagerează cu comportamentul său, artista s-a bucurat, totuși, de complimentele primite de la cei care au apreciat postura în care s-a afișat. 

Demi Lovato, la un pas de moarte din cauza unei supradoze

La aproape un an după cel mai negru episod din viaţa ei, când a fost internată în spital în urma unei supradoze de droguri, Demi Lovato şi-a revenit complet și se bucură din nou de viață. Cu toate acestea, Demi Lovato a postat un mesaj extrem de tăios pe Twitter, după ce era să își piardă viață în urma unei supradoze de droguri. Cântăreața le-a spus fanilor să nu creadă tabloidele și că își va spune povestea când ea este pregătită.

"Dacă simt că lumea trebuie să știe ceva, voi spune eu.", a scris Lovato. "În caz contrar, oamenii nu mai scriu despre recuperarea mea, pentru că nu este o afacere bună, nu iese nimic dacă e doar adevărul. Sunt trează și recunoscătoare că sunt în viață.", a mai scris Demi Lovato, pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro