Dependența de cocaină a făcut-o pe Kirstie Alley de nerecunoscut. Imagini șocante cu îndrăgita actriță

+7 click pentru
galerie

Dependența de cocaină a făcut-o pe Kirstie Alley de nerecunoscut. Imagini șocante cu îndrăgita actriță © Hepta

A fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale anilor ‘70, însă acum abia dacă o mai vezi pe undeva. Kirstie Alley, actrița care s-a remarcat prin mai multe roluri, printre care și cel din „Uite cine vorbește”, unde a jucat alături de John Travolta, s-a luptat cu dependența de droguri.

Chiar dacă problemele cu cocaina ale actriței au dispărut în timp, nu se poate spune același lucru și despre semnele dependenței. Ele și-au lăsat amprenta pe chipul lui Kirstie Alley, care pare foarte îmbătrânită și care este forțată să tot tragă kilograme în plus după ea.

Cum arată Kirstie Alley acum

În vârstă de 68 de ani, Kirstie Alley a făcut dezvăluiri intime pe rețelele de socializare. A mărturisit că, în urmă cu 40 de ani, s-a luptat cu dependența de cocaină.

„Pentru voi, cei care nu cunoaşteţi multe despre mine, am fost dependentă de cocaină. Am renunţat la droguri în 1979 şi am jurat că voi cheltui pe flori aceeaşi sumă săptămânală pe care o dădeam pe droguri”, a scris actrița, pe Twitter.

Nu sunt singurele vicii cu care s-a luptat Kirsite Alley. Vedeta a mai avut și probleme cu alcoolul, dependențele ei find cele care i-au adus și probleme cu silueta. Timp de mulți ani, s-a tot chinuit să slăbească, un țel pe care l-a și văzut împlinit la un moment dat. Minunea a ținut, însă, doar un an, iar actrița a luat rapid din nou proporții.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro