Dezvăluiri de ultim moment, după ce au părăsit Casa Regală. Meghan Markle a fost extrem de dură

Dezvăluiri de ultim moment, după ce au părăsit Casa Regală. Meghan Markle a fost extrem de dură

După ce au luat o decizie şoc, aceea de a părăsi Casa Regală, Harry şi Meghan îşi duc viaţa acum departe de ochii lumii, în Canada.

Cuplul regal a renunţat la titluti, dar şi la finanţarea publică pe care o primeau, dar, poate, cel mai dureros lucru pentru Harry a fost să renunţe la funcţia sa în armată.

După decizia pe care a luat-o împreună cu soţia sa, Harry a ţinut un discurs public, pe 19 ianuarie, în care a precizat că decizia luată îi provoacă mare tristeţe ştiind că va părăsi Casa Regală, dar această ruptură este o necesitatea pentru el şi familia lui. Totuşi, el a susţinut că Marea Britanie va rămâne mereu casa lui, acolo unde are cele mai multe amintiri.

Însă, se pare că, lucrurile nu sunt atât de triste, asta după spusele soţiei sale, Meghan.

Fosta actriţă nu a făcut nici o declaraţie publică pe acest subiect, dar le-a mărturist apropiaţilor că este extrem de încântată că a părăsit Marea Britanie, simţindu-se extrem de urmărită, tristă şi sufocată, atâta timp cât a locuit acolo.

De asemenea, ea a mai mărturisit că şi soţul ei, Harry se simte mult mai bine acum. Decizia fiind luată pentru că Meghan nu mai suporta să îşi vadă soţul trist şi îngândurat.

Meghan Markle, surprinsă cu Archie la plimbare

De curând, Meghan a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba cu fiul ei şi cu cei doi căini ai familiei, printr-o pădure din Vancouver, Canada. Şi nu erau singuri. Pentru că nu poate ieşi singurtă din casă, fosta actriţa a fost însoţită, pe tot parcursul plimbării, de doi bodyguarzi, care îi urmăreau îndeaproape.

După ce fotografiile au făcut imediat înconjurul internetului, Harry a reacţionat dur, dar în acelaşi timp într-un mod emoţionant faţă de jurnaliştii care ii urmăresc la tot pasul.

"Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima aceloraşi forţe puternice", a transmis Ducele de Sussex.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro