Divorț zguduitor în showbizul internațional! Doi mari actori și-au spus adio, după ani buni de mariaj

+3 click pentru
galerie

Divorț zguduitor în showbizul internațional! Doi mari actori și-au spus adio, după ani buni de mariaj © Hepta

S-au iubit cu mare patos, dar și-au spus adio și au luat-o pe drumuri diferite. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața, iar acum s-a produs inevitabilul: actorii Channing Tatum și Jenna Dewan au pus punct mariajului lor și au semnat și actele de divorț. 

Jenna Dewan și Channing Tatum au divorțat

Încă un divorț zguduie lumea showbizului internațional! Channing Tatum și actrița Jenna Dewan au pus punct mariajului. După ani buni de iubire și înțelegere, cei doi au decis că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri diferite. S-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar abia acum au semnat actele divorțului și de-abia acum se pot numi oameni liberi, în adevăratul sens al cuvântului. 

Channing Tatum și Jenna Dewan și-au anunțat fanii în anul 2018 că nu vor să mai formeze un cuplu, iar ca motive ale despărțirii au invocat „pe secrete sau evenimente obscene”, informează presa internațională. 

Channing Tatum și Jenna Dewan s-au despărțit după 9 ani de mariaj

Channing Tatum și Jenna Dewan s-au cunoscut în anul 2006, în timp ce participau la filmările unei pelicule. Cei doi s-au căsătorit 3 ani mai târziu, iar în anul 2013 au devenit părinții unei fetițe. În prezent, Channing Tatum și-a refăcut viața și formează un cuplu cu celebra cântăreață Jessie J. 

Pe de altă parte, Jenna Dewan așteaptă să devină din nou mămică, căci este însărcinată și îl va face tătic pe iubitul ei, Steve Kazee.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro