Doliu în lumea cinematografiei! A murit Jane Galloway Heitz

Doliu în lumea cinematografiei! A murit Jane Galloway Heitz © CBS

Este doliu în lumea cinematografiei. S-a stins din viață o îndrăgită actriță, renumită pentru rolurile din seriale precum „Glee” sau „The Big Bang Theory”.

Jane Galloway Heitz, actriță americană, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, potrivit Variety. A jucat în mai multe producții celebre, precum „Glee”, „The Big Bang Theory” sau „Grey’s Anatomy”.

Jane Galloway Heitz a murit

Informația despre moartea actriței a fost făcită publică de către familia acesteia, dezvăluind și faptul că aceasta s-a stins din cauza unei insuficiențe cardiace congestive. Este bizar faptul că informația despre moartea lui Jane Galloway Heitz a fost făcută publică abia acum, în condițiile în care înmormântarea va avea loc pe 30 noiembrie.

Cine a fost Jane Galloway Heitz

Jane Galloway Heitz a fost, în primul rând, o actriță care a iubit scena de teatru. A apărut în numeroase piese și a fost cunoscută foarte bine în cercurile de artiști din lumea aceasta. A apărut însă și pe micile ecrane, în special în seriale. Printre producțiile în care și-a făcut apariția se numără „Glee”, „The Big Bang Theory”, „Grey’s Anatomy”, „Prison Break” sau „Shameless”.

A apărut, însă, și pe marile ecrane, în filme precum „Just Visiting” sau „The Straight Story”.

Înmormântarea actriței va avea loc pe 30 noiembrie, însă urmează să își facă apariția numai familia și cei apropiați vedetei. Nu se știe dacă presa va avea acces.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro