Doliu în lumea artistică! Tatăl actriţei care a interpretat rolul lui „Betty cea urâtă” a murit

+3 click pentru
galerie

Doliu în lumea artistică! Tatăl actriţei care a interpretat rolul lui „Betty cea urâtă” a murit © Facebook

Lumea artistică este în doliu! Tatăl celebrei actriţe care a fost protagonista telenovelei „Betty cea urâtă” s-a stins din viaţă.

Luis Fernando Orozco a fost un celebru actor columbian. Fiica sa, faimoasa artistă Ana Maria Orozco este îngenunchiată de durere de când a aflat cumplită veste a morţii tatălui său, conform alertabogota.com.

Regretatul actor s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 75 de ani. Pe lângă cariera de actor, acesta a fost de asemenea un regizor şi un scenarist cunoscut. În ultimele clipe de viaţă, starea de sănătate a acestuia a fost afectată de probleme grave. 

În semn de regret pentru pierderea uriaşă din lumea artistică, Asociația Actorilor din Columbia şi-a exprimat condoleanţele transmise apropiaţilor şi fanilor printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale.

"Astăzi ne luăm la revedere de la colegul și prietenul nostru # LuisFernandoOrozco. Ne vom aminti de tine pentru totdeauna 💛 O îmbrățișare frățească din partea #ACA și a comunității de actori și actrițe din Columbia pentru familia și prietenii lui", a fost mesajul postat pe Instagram de către Asociația Actorilor din Columbia.

Fanii au fost şocaţi de vestea tulburătoare şi şi-au exprimat regretul prin zeci de comentarii.

Luis Fernando Orozco va rămâne mereu în inimile oamenilor prin rolurile sale celebre interpretate în celebrele telenovele precum „Una pareja con suerte” şi „Un bandido honrado”.

Artistul a avut trei fete: Veronica, Juliana şi Ana Maria, două dintre ele fiind actriţe, conform alertabogota.com.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro