Doliu în lumea filmului! Marele actor a murit, după ce a fost lovit de două mașini

+2 click pentru
galerie

Este doliu în lumea filmului © Hepta

Vestea tristă a momentului vine de peste hotare. Cunoscutul actor Orson Bean s-a stins din viață vineri seara, 7 februarie 2020.

Actorul Orson Bean a murit la vârsta de 91 de ani, după ce a fost lovit de două autoturisme pe un bulevard din Los Angeles.

Primele informații au arătat că marele actor a fost lovit de o mașină, căzând pe șosea. Însă, la doar câteva secunde distanța, acesta a mai fost lovit de un autoturism. Cel de-al doilea incident, din păcate, i-a fost fatal actorului.

Cei doi șoferi au rămas la fața locului, ba chiar au încercat să îi acorde vedetei primul ajutor. Însă, până la sosirea echipajelor de salvare, Orson a decedat. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Până în ultima clipă soția i-a fost alături. Potrivit presei internaționale, la locul tragicului eveniment se afla în acel moment și actrița Alley Mills în vârstă de 68 de ani. Aceasta i-a fost soție în ultimii 27 de ani. De altfel, Orson Bean a fost căsătorit de trei ori de-a lungul veții. 

Autoritățile de peste hotare au declarat că Bean traversa printr-un loc nepremis atunci când a fost dezechilibrat de o mașină care trecea și proiectat într-o alta. 

Cazul morții actorului va fi înaintat procurorilor pentru a se stabili dacă se vor continua sau nu cercetările, pentru că, din declarațiile polițiștilor, cei doi șoferi nu se fac vinovați de moartea actorului. 

Cine a fost Orson Bean

Orson Bean a avut o carieră în film și televiziune de peste șese decenii, debutând în anii 50 De asemenea, actorul a interpretat peste 100 de roluri.

În ultimii ani actorul a continuat să aibă apariții în seriale precum „Desperate Housewives”, „How I Met Your Mother“ şi „Modern Family“.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro