Doliu în lumea muzicii. Cântăreața Betty Wright a murit la vârsta de 66 de ani

Doliu în lumea muzicii. Cântăreața Betty Wright a murit la vârsta de 66 de ani © instagram

Lumea muzicii este din nou în doliu. Cântăreața soul americană Betty Wright s-a stins în viața la vârsta de doar 66 de ani. 

Lumea muzicii internaționale este din nou în doliu. Celebra cântăreață de soul Betty Wright a murit din cauza cancerului la vârsta de 66 ani de ani, chiar în locuința sa din Miami, în urmă cu o zi. 

Pe numele său real, Bessie Regina Norris, Wright s-a născut în anul 1953 în Miami, iar ulterior a ajuns să cânte în cadrul unui grup gospel format din membrii ai familiei sale.

La vârsta de 15 ani, Betty Wright a lansat  "My First Time Around:, la vârsta de 15 ani, iar în anul 1968 a lansat  "Girls Can’t Do What the Guys Do", hit-ul care a ajuns în topurile muzicale din America. 

Aceasta a devenit faimoasă încă de la vârsta de 17 ani, în anul 1971 cu hit-ul ”Clean Up Woman”, piesă ce a ajuns ulterior în Top 10 Billboard.

De-a lungul carierei sale, Betty Wright a câștigat numeroase premii, pentru piesele care au ajuns în top-ul celor mai ascultate, dar după o perioadă s-a lăsat de muzica de scenă și a devenit producător muzical, dar și mentor pentru mulți artiști care astăzi sunt cunoscuți în întreaga lume, precum John Legend. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro