Doliu în muzică. Un cunoscut artist a murit într-un accident rutier

+3 click pentru
galerie

Doliu în muzică. Un cunoscut artist a murit într-un accident rutier © instagram.com

Lumea muzicii este din nou în doliu. Compozitorul american LaShawn Daniels, cel care a creat hituri pentru Beyonce, Whitney Houston şi Lady Gaga, a murit la vârsta de 41 de ani într-un accident de maşină.

Incidentul tragic în care şi-a pierdut viaţa compozitorul american a avut loc în Carolina de Sud. Soţia acestuia este cea care a făcut public tristul anunţ. „Cu adâncă întristare și tristețe profundă, anunțăm trecerea în neființă a mult iubitului nostru soț, tată, membru al familiei și prieten, Lashawn Daniels care a fost victima unui accident mortal de mașină în Carolina de Sud. ...A fost un om extrem de credincios și un stâlp al familiei noastre”, se arată în comunicatul familiei.

În anul 2001, LaShawn Daniels a fost premiat cu Grammy pentru piesa ,,Say My Name'', interpretat de trupa Destiny's Child. Artistul a mai colaborat şi la piese cântate de Michael Jackson şi Jennifer Lopez.

Actor celebru, implic într-un accident rutier grav

Kevin Hart, cunoscutul actor pentru rolurile precum ,,Ride Along'' şi ,,Jumanji: Weelcome to the Jungle'', a fost implicat într-un grav accident rutier, duminică dimineaţa. Hart a fost primul scos din maşina aviarată şi transportat la spital. După câteva investigaţii, medicii au hotărât să-l supună la o intevenţie chirurgicală la spate, rămânand pentru câteva zile în spital. Soţia acestuia a declarat pentru platforma online TMZ că actorul este conştinent şi se recuperează.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro