Doliu la Hollywood! A murit unul dintre puștii din „Nanny McPhee”. Avea numai 25 de ani!

Doliu la Hollywood! A murit unul dintre puștii din „Nanny McPhee”. Avea numai 25 de ani! © Arhivă

Este doliu la Hollywood! Unul dintre copiii care au devenit faimoși după rolul din filmele „Nanny McPhee” a murit, la numai 25 de ani. Moartea tânărului a venit ca un trăsnet pentru prieteni și familie, iar nimeni nu poate explica ce s-a întâmplat.

Raphael Coleman, unul dintre puștii din celebra serie de filme „Nanny McPhee”, a murit vulgerător, la numai 25 de ani. Potrivit BBC, care îl citează pe tatăl vitreg, Carsten Jensen, tânărul pur și simplu s-a prăbușit la pământ, fără suflare.

Actorul Raphael Coleman a murit

Tragedia a avut loc vineri, parcă de nicăieri. Raphael nu avea probleme de sănătate, cel puțin nimeni nu știa de acest lucru. Însă, s-a stins mult prea devreme oricum, iar nimeni nu își poate explica ce a dus la o astfel de dramă.

„Odihnește-te în pace, fiul meu iubit, Raphael Coleman, aka Iggy Fox. A murit făcând ceea ce iubea, lucrând la cea mai nobilă cauză dintre toate. Familia lui nu ar putea fi mai mândră de atât. Haideți să sărbătorim ceea ce a realizat în scurta sa viață”, a transmis mama tânărului, Liz Jensen, pe Twitter.

Raphael Coleman l-a jucat pe Eric Brown în filmul „Nanny McPhee”, din anul 2005 și cu Emma Thompson în rolul principal. Conducea mai multe grupuri cu scopuri ecologice, sub aliasul de Iggy Fox. Așa a ajuns să fie implicat și în multe controverse și scandaluri, chiar fiind arestat de mai multe ori din cauza demonstrațiilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro