Doliu uriaș în lumea filmului! A murit Jerry Stiller, actorul din ”Seinfeld”. Ce mesaj a transmis fiul său

Doliu uriaș în lumea filmului! A murit Jerry Stiller, actorul din ”Seinfeld”. Ce mesaj a transmis fiul său © Twitter

Doliu uriaș în lumea filmului din întreaga lumea! A murit Jerry Stiller, actorul comediant și starul din celebrul serial ”Seinfeld”. Ce mesaj a transmis fiul său? 

”A fost un tată fabulos, un bunic minunat”

Lumea filmului a mai pierdut o legendă! Este vorba despre Jerry Stiller, care s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Tragica veste a fost dată chiar de fiul său, pe contul de Twitter, unde a scris că tatăl său murit din cauze naturale, care nu au nicio legătură cu pandemia existentă în momentul de față. 

„Sunt trist să spun că tatăl meu, Jerry Stiller, a murit din cauze naturale. A fost un tată fabulos, un bunic minunat și cel mai dedicat soț pentru Anne timp de aproximativ 62 de ani. Ne va fi foarte dor de el. Te iubesc tată.”, a scris Ben Stiller, fiul mareului actor. 

Jerry Stiller a devenit consacrat după ce a dat viață personajului Frank Costanzas, tatăl lui Frank, din celebrul serial ”Seinfeld”. Printre rolurile remarcante se numără și Arthur Spooner, personajul pe care l-a jucat în serialul de comedie CBS ”The King of Queens”.

Soția marelui actor a murit acum cinci ani, tot în luna mai

Cu atât mai trist este faptul că mama lui Ben Stiller, actrița Anne Meara, s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, tot în luna mai. La momentul respectiv, Jerry a fost distrus de durere, soția lăsând un gol imens în sufletul lui. 

„Cei doi au fost căsătoriți timp de 61 de ani și au muncit împreună până la final”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei Stiller.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro