Doliu uriaș în lumea muzicii! Millie Small s-a stins din viață, după ce a făcut infarct

+3 click pentru
galerie

Doliu uriaș în lumea muzicii! Millie Small s-a stins din viață, după ce a făcut infarct © Instagram

Doliu uriaș în lumea artistică! Millie Small s-a stins din viață, după ce a făcut infarct. Artista avea 73 de ani și se afla acasă, când a avut loc tragicul incident! 

Zi neagră pentru lumea artistică! Millie Small a murit și a lăsat un gol imens în urma ei. Artista în vârsta de 73 de ani se afla acasă în momentul în care a început să se simtă rău și a făcut infarct, potrivit presei internaționale. 

Oamenii sunt șocați și nu concep tragica veste. Chris, unul dintre co-producătorii care au lucrat cu marea artistă, și-a exprimat părerea de rău, aducând numai cuvinte de laudă la adresa lui Millie.

”Melodia My Boy Lollipop a devenit imediat hit în toată lumea. Am mers cu ea peste tot în lume, pentru că oamenii voiau să o vadă, iar Millie a fost extraordonară. Era o persoană drăguță, amuzantă, avea simțul umorului dezvoltat, era foarte specială”, a zis el. 

Melodia ”My Boy Lolipop” a spart toate clasamentele din anul 1965 și a devenit un adevărat hit, ba chiar a fost auzită și în timpul ceremoniei de deschidere a jocurilor Olimpice care au avut loc în anul 2012, la Londra. În anul 2016, Millie a povestit cât de mult și-a dorit să-și îndeplinească visul, cel de a deveni cântăreață. 

”Am fost născută cu numele de Millicent Small, pentru că părinții mei lucrau pe o plantație de zahăr, și chiar dacă nu cunoșteam pe absolut nimeni în domeniul artistic, mi-a plăcut să cânt. Când aveam 12 ani, am luat parte la un talent show ”The Vere Johns Opportunity Hour” la Palatul din Montego Bay, Jamaica. Erau 2000 de spectatori”, povestea vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro