Drama sfâşietoare a unei celebre cântăreţe: "Am fost răpită, violată și drogată"

+3 click pentru
galerie

Drama sfâşietoare a unei celebre cântăreţe: "Am fost răpită, violată și drogată" © Facebook

O cunoscută cântăreaţă a trecut prin clipe cutremurătoare. Artista a fost victima mai multor abuzuri, dramă pe care a ţinut-o ascunsă multă vreme. Fanii au rămas şocaţi de destăinuirile sale!

Deşi pare că au o viaţă de vis, artiştii de peste hotare nu sunt lipsiţi de necazuri. Celebra cântăreaţă britanică Duffy le-a povestit admiratorilor săi că a fost răpită, violată şi drogată. Starul şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit despre toate acestea prin intermediul unei postări publice, pe reţelele de socializare.

„Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit. Recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune”, a povestit Duffy.

Vedeta a mărturisit că iniţial a vrut să păstreze această dramă doar pentru ea, însă a hotărât să-şi povestească trauma după ce a câştigat încredere într-un jurnalist.

„Nu vă puteţi imagina de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit”, a continuat artista.

De asemenea, Duffy le-a mulţumit admiratorilor săi pentru susţinere şi i-a rugat public să o facă în continuare.

„Vă rog să respectaţi că asta este o mişcare delicată pentru mine şi nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă”, a mai spus cântăreaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro