Sylvester Stallone a trecut printr-o dramă cumplită. Fiul marelui actor s-a stins din viață la numai 36 de ani!

+3 click pentru
galerie

Este unul dintre marii actori ai lumii, dar nimeni nu i-a cunoscut drama! Sylvester Stallone și-a pierdut copilul cel mare, în urma unui atac de cord © arhivă

Sylvester Stallone este unul dintre marii actori ai lumii, dar nimeni nu știe că în spatele zâmbetului său pe care îl afișează tot timpul se află o dramă de care nimeni nu a aflat prea multe până acum. Mai exact, primul copil al actorului, cel mai mare dintre ei a murit la o vârstă fragedă, din cauza unui atac de cord. 

Sylvester Stallone are 72 de ani, o carieră și o familie la care alții doar visează. Cu toate acestea, actorul ascunde o dramă cumplită, care l-a făcut să lăcrimeze de foarte multe ori. În urmă cu 7 ani, cel mai mare copil al lui Sylvester Stallone a murit, în urma unui atac de cord. Este vorba despre Sage Stallone, care s-a stins din viață la numai 36 de ani. 

Copilul lui Sylvester Stallone avea probleme cardiace încă de la vârsta de 10 ani și era actor, dar și regizor și chiar a jucat cu tatăl său în Rambo 5. În presa internațională, în momentul morții lui Sage Stallone au apărut informații potrivit cărora acesta s-ar fi stins din viață din cauza unei supradoze de droguri. 

Sylvester Stallone, urmărit toată viața de ghinioane

Dar asta nu este singura dramă prin care a trecut marele actor. Sylvester Stallone a mai întâmpinat o problemă gravă de familie, atunci când Seargeoh Stallone, unul dintre copiii actorului a fost diagnosticat cu autism. Chiar dacă au divorțat în 1985, Sylvester Stallone și Sasha Czack, soția actorului de la momentul respectiv au continuat să lupte pentru fiul lor și au înființat o fundație care îi ajută pe cei bolnavi de autism. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro