Roberta din "Rebelde" s-a căsătorit cu iubitul ei mai mare cu 11 ani. Prima imagine cu frumoasa actriţă în rochie de mireasă / FOTO

+4 click pentru
galerie

Roberta din "Rebelde" s-a căsătorit cu iubitul ei mai mare cu 11 ani. Prima imagine cu frumoasa actriţă în rochie de mireasă / FOTO © Facebook

Dulce Maria, una dintre cele mai iubite actriţa din celebra telenovelă Rebelde, s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a făcut nuntă în mare secret.

Dulce Maria s-a căsătorit cu iubitul mai mare cu 11 ani decât ea

În timpul filmărilor la telenovela Rebelde fanii bănuiau că între Roberta şi Diego, aşa cum se numeau în serial, există o relaţie mai mult decât de amiciţie. Ei bine, dacă lucrurile au stat doar aşa sau a fost ceva mai mult între ei, doar cei doi ştiu, pentru că niciodată nu au confirmat zvonurile.

În schimb, de ceea ce nu s-a sfiit niciodată Dulce Maria să vorbească a fost despre relaţia pe care o are cu Paco Alvarez. Acesta este cu 11 ani mai mare decât frumoasa actriţă şi este producător de filme. Ce-i drept, diferenţa de vârstă dintre cei doi este insesizabilă, iar ceea ce contează, de fapt, este doar dragostea care îi uneşte.

Dulce Maria şi Paco Alvarez sunt împreună de mulţi ani, iar acum au decis să-şi unească destinele. Vestea a fost dată de revista Hola, cea care, de altfel, a făcut publică şi prima imagine de la nunta celor doi. Dulce Maria a radiat de fericire în ziua cea mare şi a ales să poarte o rochie albă, plină de dantelă, ca de prinţesă, iar părul şi l-a lăsat pe spate. La rândul său, nici soţul ei nu s-a lăsat mai prejos şi a optat pentru un costum extrem de elegant.

Dulce Maria este în culmea fericirii şi a oferit şi primele declaraţii după nuntă, pe contul său de Instagram, acolo unde a fost felicitată de fani. 

"Nu putem să fim mai fericiţi de atât şi mai recunoscători. Vă mulţumesc pentru toate gândurile voastre bune, pentru mesajele de felicitări şi pentru toată dovada de iubire pe care ne-aţi arătat-o în această nouă etapă din viaţa noastră. Vă mulţumesc! Aţi fost în sufletul meu în toate momentele din acea zi specială", a scris Dulce Maria pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro