Cum mai arată Roberta din "Rebelde", la mai bine de zece ani de la finalul telenovelei. Dulce Maria se iubește cu un bărbat cu 11 ani mai mare

+4 click pentru
galerie

Cum mai arată Roberta din "Rebelde", la mai bine de zece ani de la finalul telenovelei. Dulce Maria se iubește cu un bărbat cu 11 ani mai mare © Facebook

Au trecut mai bine de zece ani de când telenovela Rebelde a făcut istorie în țara noastră și în întreaga lume, dar chiar dacă timpul nu a stat în loc, fanii nu i-au uitat pe eroii care le-au făcut zilele mai frumoase și vor să știe mereu tot ce se întâmplă cu aceștia. Astfel, astăzi vă prezentăm detalii nemaiștiute din viața rebelei Roberta.

Dulce Maria nu mai seamănă aproape deloc cu rebela Roberta

Chiar dacă  în serial era cea mai rebelă elevă, ei bine, în viața de zi cu zi lucrurile nu stau așa, Dulce Maria, sau Roberta, așa cum o știe toată lumea, este o tânără stăpână pe sine, muncitoare și pasionată de ceea ce face. Chiar dacă anii au trecut, Dulce Maria a rămas la fel de frumoasă. Ce-i drept, trăsăturile adolescentine au dispărut, făcând loc femeii din ea să iasă la suprafață. Dulce Maria este fericită, iubește și este iubită.

Dulce Maria se iubește cu un producător de film

Dulce Maria trăiește o poveste de dragoste ca în filme. Nu în zadar iubitul ei est chiar producător de filme. Paco Alvarez este cu 11 ani mai mare decât rebela Roberta, dar diferența de vârstă aproape că nu se sesizează. Cei doi se iubesc și nu evită să arate și fanilor acest lucru. Recent, Dulce Maria i-a făcut o  adevărată declarație de dragoste iubitului ei, pe rețelele sociale.

"Te iubesc. Îmi strălucesc ochii de atâta iubire", a scris frumoasa actriță pe Instagram. Răspunsul iubitului ei nu a întârziat să apară. "Pentru că tu faci ca totul să strălucească în jurul nostru. Te iubesc", a scris iubitul actriței la fotografia postată de aceasta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro