Protagoniştii din "Inimă Sălbatică" s-au întâlnit în Cer. Eduardo Palomo a murit în urmă cu 16 ani, iar ieri s-a stins din viaţă şi Edith Gonzalez

+3 click pentru
galerie

Protagoniştii din "Inimă Sălbatică" s-au întâlnit în Cer. Eduardo Palomo a murit în urmă cu 16 ani, iar ieri s-a stins din viaţă şi Edith Gonzalez © Foto: Facebook

Protagoniştii din "Inimă Sălbatică" s-au întâlnit în Cer. Eduardo Palomo a murit în urmă cu 16 ani, iar ieri a venit vestea tragică a decesului marii actiţe, Edith Gonzalez.

Eduardo Palomo şi Edith Gonzalez au fost unii dintre cei mai iubiţi actori de telenovele, iar producţia "Inimă Sălbatică" rămâne una dintre cele de succes telenovele din toate timpurile. Chiar dacă au trecut 26 de ani de la lansare, fanii încă o urmăresc cu sufletul la gură.

Vestea că Edith Gonzalez a murit i-a întristat pe fanii care o iubeau şi sperau că actriţa este bine. Decesul lui Edith Gonzalez are loc la 16 de la moartea partenerului său din "Inimă Sălbatică", Eduardo Palomo.

Actorul a murit la vârsta de 41 de ani, după ce a făcut infarct. Eduardo Palomo lua cina alături de soţia sa şi de nişte prieteni, iar în momentul în care unul dintre aceştia a făcut o glumă, actorul a început să râdă, atunci având loc şi infarctul. Chiar şi după plecarea lor din lumea aceasta, Edith Gonzalez şi Eduardo Palomo rămân două stele de neegalat în lumea telenovelelor.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro