Detalii cutremurătoare despre moartea lui Edith Gonzalez. Ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale actriței

+3 click pentru
galerie

Detalii cutremurătoare despre moartea lui Edith Gonzalez. Ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale actriței © Instagram

Editz Gonzalez s-a stins din viață la 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Deși familia actriței a fost extrem de rezervată în declarații, acum au ieșit la suprafață detalii cutremurătoare despre moartea acesteia, care îți fac pielea de găină. 

Ies la iveală detalii dureroase despre ultimele clipe de viață ale lui Edith Gonzalez. Ceea ce nimeni nu știa este faptul că inima actriței s-a oprit de 2 ori! Cu toate că medicii au făcut eforturi uriașe pentru a o salva și blondina a luptat până în ultima clipă să trăiască, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. 

Edith Gonzalez a murit

După o lungă luptă cu cancerul ovarian, care i-a distrus încet-încet organismul, celebra actriță de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață la 54 de ani, după ce medicii unui spital din Ciudad de Mexico, acolo unde vedeta fusese internată au constatat că nu mai este nimic de făcut pentru a o salva și au deconectat-o de la aparate. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest