Edith Gonzalez i-a scris fiicei sale o scrisoare emoționantă, cu puțin timp înainte de a muri: „Am simțit cum ai crescut”

+3 click pentru
galerie

Edith Gonzalez i-a scris fiicei sale o scrisoare emoționantă, cu puțin timp înainte de a muri: „Am simțit cum ai crescut” © Instagram

Vestea că marea actriță de teleonovele Edith Gonzalez s-a stins din viață a îndurerat o lume întreagă, dar persoanele care suferă cel mai mult după moartea vedetei sunt mama acesteia, dar și fiica ei de numai 15 ani, Constanza.

Cu puțin timp înainte de a muri, Edith Gonzalez i-a scris fiicei sale de 15 ani, Constanza, o scrisoare extrem de emoționantă, care a ajuns imediat la sufletul fanilor regretatei actrițe de telenovele. În scrisoare, Edith îi mărturisește fiicei sale că viața este frumoasă, ea este puternică și că o face extrem de mândră. 

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o opilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei, în urmă cu scurt timp. 

Edith Gonzalez și-a început cariera actoricească la vârsta de numai patru ani, atunci când a jucat în filmul El rey de las gorillas, apoi, la 13 ani deja juca alături de celebra Veronica Castro. Au urmat apoi roluri de duzină, urmând ca în 1993 să cunoască un succes fulminant, datorită rolului din Inimă Sălbatică, ce i-a adus notorietate la nivel internațional. Telenovela Salome a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea, inclusiv din România. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro