Detalii tulburătoare despre moartea lui Edith Gonzalez. Cum au arătat ultimele clipe din viața celebrei actrițe!

+3 click pentru
galerie

Detalii tulburătoare despre moartea lui Edith Gonzalez. Cum au arătat ultimele clipe din viața celebrei actrițe! © Instagram

Edith Gonzalez s-a stins din viață la 54 de ani, în urma unei lungi lupte cu cancerul. Celebra actriță a suferit enorm atunci când medicii i-au dat cruntul diagnostic, dar nu s-a gândit la ea nicio clipă, atenția fiindu-i îndreptată către fiica ei de numai 15 ani, Constanza. 

După ce în anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer și a făcut totul pentru a se vindeca și pentru ca fiica ei de numai 15 ani să nu crească fără mamă, inevitabilul s-a produs. Actrița Edith Gonzalez a murit la 54 de ani, după o lungă luptă cu boala care i-a măcinat încet, dar sigur organismul. 

Potrivit presei internaționale, ultimele clipe din viața lui Edith Gonzalez au fost extrem de dureroase. Cu scurt timp înainte să moară, actrița a fost internată într-un spital din Ciudat de Mexico, pentru că se simțise rău. Din păcate, aici medicii au constatat că nu se mai poate face nimic pentru a o salva și au deconectat-o de la aparate. 

A murit Edith Gonzalez

După ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, Edith Gonzalez a fost supusă mai multor intervenții de extripare a ovarelor, uterului, dar și mai multor noduli limfatici. Iată că, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, dar și a dorinței lui Edith Gonzalez de a trăi, actrița s-a dus la cele veșnice, la doar 54 de ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest